- Χρήστος Κων. Σταϊκούρας - https://cstaikouras.gr -

86η ΔΕΘ: Πρόγραμμα επίσκεψης του Υπουργού Οικονομικών | 8.9.2022

Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2022

 

Δελτίο Τύπου

 

Πρόγραμμα επίσκεψης του Υπουργού Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα στην 86η ΔΕΘ

 

 

Ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας μεταβαίνει μεθαύριο, Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να συμμετάσχει σε σειρά εκδηλώσεων στο πλαίσιο της 86ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ).

Το πρόγραμμα της επίσκεψης του κ. Σταϊκούρα ξεκινά με τα εγκαίνια του περιπτέρου του Υπουργείου Οικονομικών στη ΔΕΘ (περίπτερο 15), στις 14.00.

Στις 15.00, ο Υπουργός Οικονομικών θα απευθύνει χαιρετισμό σε εκδήλωση στο περίπτερο του Υπουργείου Οικονομικών, με θέμα: «Κεντρικό Μητρώο Πραγματικών Δικαιούχων: Εμπειρία – Προκλήσεις – Μεταρρυθμίσεις».

Θα ακολουθήσουν συνεντεύξεις του κ. Σταϊκούρα σε μέσα ενημέρωσης που θα διατηρούν περίπτερο στην Έκθεση. Το βράδυ ο Υπουργός Οικονομικών θα παρακολουθήσει την ομιλία του Πρωθυπουργού στα εγκαίνια της 86ης ΔΕΘ στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.

Την Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου ο Υπουργός Οικονομικών θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με τη Διοίκηση της ΔΕΘ στις 11.00 και, αμέσως μετά, στις 11.30, με τους επικεφαλής των μεγαλύτερων εξαγωγικών εταιρειών της Βόρειας Ελλάδας

Στις 14.30 ο κ. Σταϊκούρας θα απευθύνει χαιρετισμό σε εκδήλωση του Υπουργείου Οικονομικών, με θέμα «Capital Markets – Κεφαλαιαγορά», η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Αιμίλιος Ριάδης» του Helexpo Center.

Στις 16.00 ο κ. Σταϊκούρας θα συμμετάσχει ως ομιλητής σε ημερίδα της ΔΕΘ-Helexpo και του Ελληνο-Αμερικανικού Επιμελητηρίου, στο πλαίσιο του 3ου Helexpo Forum «Προκαλώντας το μέλλον».

Στη συνέχεια, στις 18.30, θα απευθύνει χαιρετισμό σε εκδήλωση στο περίπτερο του Υπουργείου Οικονομικών, με θέμα «Μέτρα στήριξης Ελληνικής Οικονομίας – Πολιτική Ανταγωνισμού Ε.Ε.».

Ο Υπουργός Οικονομικών θα ολοκληρώσει το πρόγραμμά του με επισκέψεις σε περίπτερα της 86ης ΔΕΘ.

2022-09-08 ΔΤ_Πρόγραμμα_επίσκεψης_ΥΠΟΙΚ_σε_86η_ΔΕΘ

Share