- Χρήστος Κων. Σταϊκούρας - https://cstaikouras.gr -

Ο Υπουργός Οικονομικών στον Αγιασμό του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας | 19.9.2022

Το πρωί της Δευτέρας 19 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε αγιασμός στα γραφεία Διοίκησης του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας ενόψει της έναρξης του νέου Δικαστικού έτους, παρουσία του Υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα.

Ο αγιασμός τελέστηκε από τον Μητροπολίτη Φθιώτιδoς κ.κ. Συμεών.

“Υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη της κοινωνίας απέναντι στη Δικαιοσύνη” τόνισε ο Υπουργός Οικονομικών κ. Σταϊκούρας και συνέχισε πως κάνουν το καλύτερο που μπορούν απέναντι στις πρωτόγνωρες αυτές κρίσεις που ζούμε και βρίσκονται δίπλα στους ανθρώπους του δικηγορικού κλάδου και τις ανάγκες τους.

Εκτός από τις ευχές κύριο θέμα αναφοράς, το νέο Δικαστικό Μέγαρο Λαμίας, καθώς η παρουσία του κ. Σταϊκούρα έδωσε την αφορμή για το που ακριβώς βρίσκεται το σημαντικό αυτό έργο.

Σύμφωνα με τον Υπουργό Οικονομικών που παρακολουθεί προσωπικά το έργο, έγιναν δύο σημαντικές παρεμβάσεις, αφενός η ένταξη και δρομολόγηση έργου -ήδη- από τη Διυπουργική Επιτροπή ΣΔΙΤ, αφετέρου η κρίσιμη διάταξη εκ μέρους του Υπουργείου Οικονομικών που ψηφίζεται στη Βουλή για τους όρους δόμησης που θα επιτρέψει ακόμη μεγαλύτερους χώρους για τους ανθρώπους της δικαιοσύνης αλλά και για το Διοικητήριο της Περιφέρειας που θα αναγερθεί στο ίδιο σημείο.

Τις ευχαριστίες τους προς τον κ. Σταϊκούρα, απηύθυναν τόσο ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας όσο και ο Περιφερειάρχης, για την άριστη συνεργασία τους που αποδίδει καρπούς.

Ανάλογες ευχαριστίες διατύπωσε ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος, αλλά και ο Σεβασμιώτατος που ζήτησε μάλιστα σύντομα να κληθεί να τελέσει τα εγκαίνια του Δικαστικού Μεγάρου.

lamiareport.gr

Share