Μήνυμα Υπουργού Οικονομικών για την Εργατική Πρωτομαγιά | 1.5.2023

Λαμία, 01 Μαΐου 2023

 

Μήνυμα Υπουργού Οικονομικών Υποψήφιου Βουλευτή ΝΔ Φθιώτιδας Χρήστου Σταϊκούρα για την Εργατική Πρωτομαγιά

 

Η Πρωτομαγιά είναι ημέρα τιμής και σεβασμού στους διαχρονικούς αγώνες των εργαζομένων για την προστασία των δικαιωμάτων τους, τη δικαιοσύνη και την ισότητα στην εργασία.

Σήμερα, μετά από πολλά χρόνια δοκιμασιών και πρωτοφανών εξωγενών κρίσεων, η στήριξή τους αποτελεί χρέος της Πολιτείας και απαραίτητη προϋπόθεση για την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής.

Η Κυβέρνηση, τα τελευταία τέσσερα χρόνια, με συνέπεια και σοβαρότητα, στήριξε το εισόδημα των εργαζομένων και συνέβαλλε στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Την επόμενη τετραετία, και με δεδομένη την καλή επίδοση της ελληνικής οικονομίας, στόχος είναι η περαιτέρω αύξηση του κατώτατου, αλλά και του μέσου μισθού, η επιπλέον μείωση φόρων και ασφαλιστικών εισφορών και η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Με αίσθημα ευθύνης, δημιουργούμε μία νέα, ισχυρή Ελλάδα με μεγαλύτερη εξωστρέφεια και αυτοπεποίθηση, με περισσότερες και καλύτερες ευκαιρίες για όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες.

Καλό Μήνα και Καλή Πρωτομαγιά!

2023-05-01 Μήνυμα για την Εργατική Πρωτομαγιά

Share

/ In Μηνύματα / By author / Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μήνυμα Υπουργού Οικονομικών για την Εργατική Πρωτομαγιά | 1.5.2023
Εκτύπωση άρθρου Εκτύπωση άρθρου
InstagramYoutube