1 χρόνος ΝΕΟΛΟΓΟΣ Πατρών: Άρθρο – Μήνυμα Υπουργού Οικονομικών | 12.1.2022

Μήνυμα του Υπουργού Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα για τον 1 χρόνο επανακυκλοφορίας της εφημερίδας «Νεολόγος των Πατρών»

 

Με ιδιαίτερη χαρά χαιρετίζω το επετειακό φύλλο της εφημερίδας «Νεολόγος των Πατρών» για τη συμπλήρωση ενός έτους από την επανακυκλοφορία της.

Η επιστροφή του ιστορικού αυτού τίτλου στα περίπτερα κατάφερε – παρά τις δυσκολίες που προκάλεσε η πανδημία – να κερδίσει, γρήγορα, πιστούς αναγνώστες, χάρη στην πλούσια ύλη που επιμελούνται έμπειροι συντελεστές. Παράλληλα, συνέδεσε ειδησεογραφικά την Πάτρα με την Αθήνα.

Πάντοτε, και κυρίως σε κομβικές περιόδους, όπως η σημερινή, απαιτείται από τα μέσα ενημέρωσης, και ειδικότερα τον Τύπο, να προσεγγίζουν τις εξελίξεις ασκώντας δημιουργική κριτική με υπευθυνότητα, αποφεύγοντας ακραίες οπτικές και παρέχοντας πολύπλευρη και αντικειμενική πληροφόρηση στους πολίτες.

Εύχομαι σε όλους τους συντελεστές του «Νεολόγου των Πατρών» να υπηρετούν με αντικειμενικότητα, εγκυρότητα και πληρότητα το πολύτιμο αγαθό της ενημέρωσης!

Share

/ In Άρθρα / By author / Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο 1 χρόνος ΝΕΟΛΟΓΟΣ Πατρών: Άρθρο – Μήνυμα Υπουργού Οικονομικών | 12.1.2022
Εκτύπωση άρθρου Εκτύπωση άρθρου
InstagramYoutube