Δελτίο Τύπου για τη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αντώνης Σαμαράς αναχωρεί σήμερα, Τρίτη 14 Δεκεμβρίου, για τις Βρυξέλλες, προκειμένου να συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ).

 

Η Σύνοδος Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος θα ξεκινήσει την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010, στις 13:00 και θα ολοκληρωθεί στις 17:00, με τη παρέμβαση του Βασιλιά της Ιορδανίας Abdullah κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου του ΕΛΚ κ. Martens. Στη Σύνοδο, συμμετέχουν Αρχηγοί Κρατών και Πρωθυπουργοί από 14 κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και Αρχηγοί των κομμάτων μελών του ΕΛΚ.

 

Κατά την παρουσία του στις Βρυξέλλες, ο κ. Σαμαράς θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου και Πρόεδρο του Euro group κ. Jean-Claude Juncker.

 

Τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, θα συνοδεύουν, ο Εκπρόσωπος του Κόμματος, βουλευτής Β’ Αθηνών κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος, οι αναπληρωτές Τομεάρχες Οικονομίας κ.κ. Χρήστος Σταϊκούρας, (βουλευτής Φθιώτιδας) και Νότης Μηταράκης, ο Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης, κ. Σταύρος Παπασταύρου και οι σύμβουλοι του Προέδρου, κ.κ. Χρύσανθος Λαζαρίδης και Γιάννης Μουρμούρας.

Share

Εκτύπωση άρθρου Εκτύπωση άρθρου
TwitterInstagramYoutube