Δήλωση μετά τη Συνάντηση με το Ελληνοαμερικάνικο Επιμελητήριο

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς συναντήθηκε, σήμερα, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, με το προεδρείο του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου.

Στη συνάντηση μετείχαν ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, βουλευτής Αρκαδίας κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος και οι Αναπληρωτές Υπεύθυνοι του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Οικονομίας, βουλευτής Φθιώτιδας, κ. Χρήστος Σταικούρας και κ. Νότης Μηταράκης.

Μετά τη συνάντηση, ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος του Tομέα Πολιτικής Ευθύνης Οικονομίας κ. Χρήστος Σταικούρας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η εικόνα της πραγματικής οικονομίας, όπως απορρέει από τις επισκέψεις, τις οποίες κάνουμε σε όλη την Ελλάδα, είναι απογοητευτική.

Τα λουκέτα πολλαπλασιάζονται, η ανεργία διογκώνεται, η ύφεση βαθαίνει, ο πληθωρισμός εκτινάσσεται στα ύψη. Τα έσοδα παρουσιάζουν υστέρηση. Το κράτος έχει, ουσιαστικά, κηρύξει στάση πληρωμών σε πολλές επιχειρήσεις.

Χρειάζεται ένας άλλος δρόμος. Εμείς έχουμε καταθέσει αυτόν τον άλλον δρόμο. Δεν είναι χωρίς θυσίες. Είναι, όμως, με θυσίες που μπορεί να αντέξει και η κοινωνία και η οικονομία».

Share

Εκτύπωση άρθρου Εκτύπωση άρθρου
TwitterInstagramYoutube