Δήλωση μετά τη Συνάντηση με το Προεδρείο της ΕΣΕΕ

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αντώνης Σαμαράς, είχε σήμερα συνάντηση, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, με το προεδρείο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου.

Μετείχαν ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ., κ. Σταύρος Δήμας, οι Αναπληρωτές υπεύθυνοι του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Οικονομίας, βουλευτής κ. Χρ. Σταϊκούρας, βουλευτής κ. Θ. Καράογλου και Ν. Μηταράκης, ο υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, βουλευτής κ. Κ. Χατζηδάκης, ο υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εργασίας, βουλευτής κ. Γ. Βρούτσης, ο Γενικός Διευθυντής του κόμματος κ. Αθ. Σκορδάς, ο Γραμματέας Παραγωγικών Τομέων κ. Σπ. Ευσταθόπουλος και η Γραμματέας της Ομάδας Παρακολούθησης του Προγράμματος Στήριξης της Ελληνικής Οικονομίας κα Ε. Ρωμαΐδου.

 

Μετά τη συνάντηση, δηλώσεις έκαναν ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Οικονομίας, βουλευτής Φθιώτιδος κ. Χρ. Σταϊκούρας και ο Πρόεδρος της ΕΣΕΕ κ. Βασίλης Κορκίδης

 

ΧΡ. ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ: Αποτελεί κοινή διαπίστωση -και ομολογείται και από τα ίδια τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, πλέον- ότι η ‘’θεραπευτική αγωγή’’ του Μνημονίου είναι αναποτελεσματική.

Το χειρότερο είναι ότι δεν υπάρχει ‘’φως στο τούνελ’’.

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, μετά από σχεδόν ένα χρόνο θητείας, βρίσκεται αντιμέτωπη με τα πεπραγμένα της. Οι πολίτες κατανοούν ότι δεν μπορεί να δώσει λύση στα προβλήματα και προοπτική στην οικονομία, στην κοινωνία και στη χώρα

 

Β. ΚΟΡΚΙΔΗΣ: Εμείς ζητήσαμε ξεκάθαρες θέσεις, ξεκάθαρες προτάσεις, ξεκάθαρες λύσεις, ξεκάθαρη στήριξη και ξεκάθαρες πρωτοβουλίες για τη μικρομεσαία Eλληνική επιχειρηματικότητα. Τα αιτήματά μας, νομίζω, είναι τόσο δίκαια, που δεν υπάρχουν περιθώρια διαφωνίας. Όντως, συμφωνήσαμε σε όλα. Το θέμα είναι ποιος θα τα υλοποιήσει και πότε. Η Αγορά δεν έχει περιθώριο χρόνου. Δυστυχώς, τα πράγματα γίνονται όλο και πιο δύσκολα για την Αγορά. Tο διαπιστώνετε κι εσείς. Νομίζω ότι η μικρομεσαία Ελληνική επιχειρηματικότητα πρέπει να γλιτώσει από τον αφελληνισμό και τον αφανισμό.

Share

Εκτύπωση άρθρου Εκτύπωση άρθρου
InstagramYoutube