Κυρτώνη: Ολοκληρώθηκαν αντιπλημμυρικά έργα και έργα οδοποιίας | 15.1.2021

Επίσκεψη στην Κυρτώνη Αταλάντης πραγματοποίησε ο Υπουργός Οικονομικών και Βουλευτής ΝΔ Φθιώτιδας Χρήστος Σταϊκούρας, συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Λοκρών Θανάση Ζεκεντέ και τον Πρόεδρο της Κυρτώνης, Δημήτρη Κυριαζή.

Ακολουθεί η ανάρτηση του Δημάρχου Λοκρών:

Σήμερα είχαμε την ευκαιρία να υποδεχθούμε τον Υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα στην Κυρτώνη. Συζητήθηκαν θέματα επικαιρότητας και προβλήματα του χωριού, αλλά και του Δήμου ευρύτερα.
Ειδικότερα, ο Δήμαρχος Λοκρών Θανάσης Ζεκεντές και ο Πρόεδρος Κυρτώνης Δημήτρης Κυριαζής εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για τη λύση που δόθηκε στο Κτηματολογικό πρόβλημα που υπήρχε στην Κυρτώνη, ενώ ο Υπουργός δεσμεύτηκε για αντίστοιχη παρέμβαση για επίλυση στο Κτηματολογικό πρόβλημα του Μεγαπλάτανου και εξέφρασε την αισιοδοξία του για την επίλυση του ζητήματος των κόκκινων οικοπέδων της Μαλεσίνας.
Ακολούθησε επίσκεψη σε επιχείρηση με παραδοσιακά προϊόντα και αυτοψία σε ολοκληρωμένα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας και ασφαλτοστρώσεων που χρηματοδοτήθηκαν από το Υπουργείο Εσωτερικών με τη συμβολή του Υπουργού Χρήστου Σταϊκούρα στην έγκριση της χρηματοδότησης τους.
Ακολουθεί η ανάρτηση του Προέδρου της Κυρτώνης:
Ευχαριστούμε θερμά τόν υπουργό οικονομικών κύριο Χρήστος Σταϊκούρας που με την καθοριστική συμβολή του χρηματοδοτήθηκαν σημαντικά έργα οδοποιίας και αντιπλημμυρικά που προκαλούσαν μεγάλα προβλήματα εδώ και δεκαετίες στο χωριό μας. Ο υπουργός μας τίμησε για ακόμη μία φορά με την παρουσία του και διαπίστωσε από κοντά την ολοκλήρωση των έργων. Τον υπουργό συνόδευε ο δήμαρχος Λοκρών Thanassis Zekentes παρουσία του προέδρου της Κοινότητας Κυρτώνης.

Share

Εκτύπωση άρθρου Εκτύπωση άρθρου
TwitterInstagramYoutube