Μήνυμα Υπουργού Οικονομικών για τη Γιορτή της Μητέρας | 9.5.2021

Λαμία, 9.5.2021

 

Μήνυμα για τη Γιορτή της Μητέρας

 

Η παγκόσμια ημέρα της Γιορτής της Μητέρας είναι μια ελάχιστη ευκαιρία αναγνώρισης, εκτίμησης, ευγνωμοσύνης και σεβασμού της μητρότητας.

 

H έννοια της μητρότητας, πέρα από τη βιολογική και παραδοσιακή της διάσταση, έχει συνδεθεί άρρηκτα με την οικογενειακή, κοινωνική και εθνική συνοχή, γεγονός που καθιστά την αποστολή της ακόμη πιο κρίσιμη και απαιτητική. Ως θεμελιώδης πηγή της ύπαρξής μας, αλλά και ως αφετηρία της διαχρονικής μας εξέλιξης και σύμβολο της απόλυτης, ανιδιοτελούς αγάπης,  η μητέρα προσφέρει καθημερινά στην οικογένεια και στην εξέλιξη της κοινωνίας.

 

Και φέτος, γιορτάζουμε την ημέρα της μητέρας, σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες που έχει προκαλέσει η υγειονομική κρίση. Εργαζόμενες μητέρες με τα παιδιά τους στο σπίτι, ευπαθείς μητέρες, μητέρες παιδιών με ειδικές ανάγκες, καλούνται να ανταπεξέλθουν σε μια δύσκολη καθημερινότητα, κάτω από συνθήκες που καθιστούν τον πολύπλευρο ρόλο τους ακόμη πιο σύνθετο, πιο ιδιαίτερο, πιο απαιτητικό.

 

Σεβόμαστε απόλυτα και στηρίζουμε τον καθημερινό τους αγώνα, ενώ αντλούμε δύναμη από το παράδειγμά τους και την ανιδιοτελή προσφορά τους.

 

Χρόνια Πολλά σε όλες τις μητέρες!

 

2021-05-09 Μήνυμα για Γιορτή της Μητέρας

Share

Εκτύπωση άρθρου Εκτύπωση άρθρου
InstagramYoutube