Μήνυμα Υπουργού Οικονομικών για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα Παν. Ιδρύματα | 28.7.2022

Πέμπτη,  28 Ιουλίου 2022
Μήνυμα για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα
Η Κυβέρνηση, με σεβασμό τόσο στην αγωνία των υποψηφίων και των οικογενειών τους, αλλά και λαμβάνοντας υπόψη την ανάγκη για τον βέλτιστο προγραμματισμό τους, ανακοίνωσε σήμερα – αντί για το τέλος Αυγούστου – τις βάσεις εισαγωγών στα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα.
Θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους επιτυχόντες μαθητές που κατάφεραν να εισαχθούν στις σχολές που επέλεξαν.
Όλοι αναγνωρίζουμε τους κόπους τους και τις επίπονες προσπάθειές τους για την επίτευξη του στόχου τους, ειδικά μέσα από τις πρωτόγνωρες συνθήκες που διαμόρφωσε η πανδημία.
Σήμερα, η προσήλωση και η συνέπειά τους δικαιώνονται και σηματοδοτείται το ξεκίνημα μια νέας, δημιουργικής περιόδου της ζωής τους με νέες προοπτικές για την επιστημονική τους κατάρτιση και την μετέπειτα επαγγελματική τους πορεία και κοινωνική τους εξέλιξη.
Δεν θα μπορούσα να παραλείψω να συγχαρώ επίσης γονείς, κηδεμόνες και εκπαιδευτικούς, για τη στήριξη που παρείχαν στους μαθητές, συνδράμοντας καθοριστικά στην επιτυχία του στόχου που ήθελαν να εκπληρώσουν.
Απευθυνόμενος στους μαθητές που δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα φέτος, εύχομαι καλή δύναμη και επιτυχία στην πορεία που θα χαράξουν, για να πετύχουν τους νέους τους στόχους. Η ζωή είναι ένα αγώνισμα μακράς διάρκειας, με πολλές ευκαιρίες.

Share

Εκτύπωση άρθρου Εκτύπωση άρθρου
InstagramYoutube