Ο Χρήστος Σταϊκούρας στη Ρόδο με την Ντόρα Μπακογιάννη | 30.5.2018

Στη Ρόδο βρέθηκαν η Ντόρα Μπακογιάννη με τον Χρήστο Σταϊκούρα και τον Μάνο Κόνσολα.

Το κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε επιχειρήσεις και το δημαρχείο ενώ χτες το απόγευμα στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου έγινε συνάντηση με οικονομικούς και κοινωνικούς φορείς για θέματα της τοπικής αγοράς.

Στην κατάμεστη αίθουσα του ΕΒΕΔ έγινε η ημερίδα με θέμα «Οικονομία, Ανάπτυξη και Τουρισμός στη Ρόδο», με βασικούς ομιλητές την Τομεάρχη Οικονομίας και Ανάπτυξης της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη και τον Τομεάρχη Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα.

Δείτε video με την Ομιλία του Χρήστου Σταϊκούρα:

 

Δείτε φωτογραφίες:

 

Κάθετος ο βουλευτής Χρήστος Σταϊκούρας μιλώντας χτες στον sky, ξεκαθάρισε πως οι συντελεστές ΦΠΑ θα μειωθούν στα ακριτικά νησιά και μαζί η σκληρή σημερινή φορολόγηση, όταν κυβέρνηση γίνει η ΝΔ. «Θα κάνουμε ο,τι είναι απαραίτητο για να προχωρήσει η ανάπτυξη», είπε σχετικά ο κ. Σταϊκούρας. Κάναμε πολλά λάθη στο παρελθόν, από τα λάθη μας αυτά όμως μάθαμε και τώρα θα είμαστε καλύτεροι. Αυτά είπε σήμερα στον Σκάι ο βουλευτής Δωδεκανήσου Μάνος Κόνσολας. Ο ίδιος τόνισε πως με την επίσκεψη του κλιμακίου στην Ρόδο, ανακοινώθηκαν ενέργειες που θα γίνουν από την επικείμενη κυβέρνηση της Ν.Δ. με αναβάθμιση των σχολών τουρισμού, με ίδρυση σχολής γαστρονομίας  και με αλλαγές στο χωροταξικό του τουρισμού με νέους συντελεστές δόμησης.

skyrodos.gr

Share

Εκτύπωση άρθρου Εκτύπωση άρθρου
TwitterInstagramYoutube