Συνέντευξη Υπουργού Οικονομικών στο Κανάλι Ένα Πειραιά | 5.5.2023

Με «σταθερότητα, σοβαρότητα, υπευθυνότητα, μεθοδικότητα και εργατικότητα», θα πορευτεί στην δεύτερη τετραετία της, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, όπως τόνισε στο Κανάλι Ένα 90,4, ο Υπουργός Οικονομικών και υποψήφιος βουλευτής Φθιώτιδας Χρήστος Σταϊκούρας.

 

Σχολιάζοντας στην εκπομπή του Χάρη Παυλίδη το διακύβευμα των εκλογών της 21ης Μαΐου, ο κύριος Σταϊκούρας επεσήμανε ότι με την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας η ελληνική οικονομία αναβαθμίστηκε 12 φορές, ενώ για το ιδιωτικό χρέος δεν παρέλειψε να στείλει το μήνυμα σε Τράπεζες και funds να κάνουν περισσότερα για να βοηθήσουν τους πολίτες με τα δάνεια γιατί, όπως τόνισε, έχει ανέβει το κόστος διαβίωσης για τα νοικοκυριά.

«Ο κ. Τσίπρας έχει αποδείξει πως όταν είναι αντιπολίτευση ζει με αυταπάτες», σχολίασε για τις υποσχέσεις και το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ ο κύριος Σταϊκούρας, ο οποίος σχολίασε και το κυβερνητικό έργο όσον αφορά τις ελαφρύνσεις που έγιναν τα τελευταία χρόνια προς τους πολίτες, εν αντιθέσει με αυτά που έπραξε ως κυβέρνηση το κόμμα της Κουμουνδούρου.

kanaliena.gr

Share

/ In Ραδιόφωνο / By author / Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Συνέντευξη Υπουργού Οικονομικών στο Κανάλι Ένα Πειραιά | 5.5.2023
Εκτύπωση άρθρου Εκτύπωση άρθρου
TwitterInstagramYoutube