Δελτίο Τύπου σχετικά με επίσκεψη στο ΚΑΠΗ Στυλίδας, στο Δομοκό και στο Ν. Μοναστήρι – Συζήτηση για την αναγκαιότητα ενίσχυσης της κοινωνικής συνοχής

Ο Υποψήφιος Βουλευτής Νομού Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Χρήστος Σταϊκούρας, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί το ΚΑΠΗ της Στυλίδας και στη συνέχεια το Δομοκό και το Νέο Μοναστήρι.

Κεντρικό θέμα των συζητήσεων ήταν οι αδικίες που συντελέστηκαν πρόσφατα, ως αποτέλεσμα των πολιτικών που εφάρμοσε η προηγούμενη Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, και οι οποίες έχουν οδηγήσει ευάλωτες ομάδες συμπολιτών μας σε ιδιαίτερα δυσχερή θέση.

Προς αυτή την κατεύθυνση, ο κ. Χρήστος Σταϊκούρας αναφέρθηκε στις προτεραιότητες του κυβερνητικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίες δεν περιορίζονται μόνο στην ανάκαμψη της οικονομίας, αλλά και στην αναγκαιότητα ενίσχυσης της κοινωνικής συνοχής.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε «στην αποκατάσταση των χαμηλοσυνταξιούχων και των πολύτεκνων, στην παροχή του εξισωτικού επιδόματος στους κτηνοτρόφους, στην αναζήτηση λύσης για την αποζημίωση των ιδιωτών ομολογιούχων με αποταμιευτικά, φορολογικά και επενδυτικά ισοδύναμα μέτρα και στην ανακούφιση των δανειοληπτών ώστε η δόση των δανείων να μην ξεπερνά το 30% του μηνιαίου εισοδήματός τους».

Ο κ. Χρήστος Σταϊκούρας υπογράμμισε ότι «η αποκατάσταση των αδικιών αυτών μπορεί να επιτευχθεί με ισοδύναμα μέτρα τα όποια έχει εντοπίσει, υπολογίσει και παρουσιάσει η Νέα Δημοκρατία στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου της για την έξοδο από την κρίση».

Σήμερα το βράδυ, ο κ. Χρήστος Σταϊκούρας θα είναι φιλοξενούμενος στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του MEGA στις 8:00 μ.μ. και στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων της ΝΕΤ στις 9:00 μ.μ.

Share

Εκτύπωση άρθρου Εκτύπωση άρθρου
TwitterInstagramYoutube