Δελτίο Τύπου σχετικά με επίσκεψη στον Αγ. Γεώργιο Τυμφρηστού, τη Μάκρη και το Καστρί – Συζήτηση για την αναγκαιότητα ισχυρής ψήφου ελπίδας και προοπτικής στη ΝΔ

Ο Υποψήφιος Βουλευτής Νομού Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Χρήστος Σταϊκούρας, επισκέφθηκε  σήμερα το πρωί την περιοχή του Αγίου Γεωργίου Τυμφρηστού, τη Μάκρη και το Καστρί, όπου είχε συνάντηση και συζήτηση με κατοίκους  της περιοχής.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στο διακύβευμα των εκλογών της 6ης Μαΐου και στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Χρήστος Σταϊκούρας ανέφερε ότι «με τις εκλογές της 6ης Μαΐου ολοκληρώνεται ο κύκλος που άνοιξε τον Οκτώβριο του 2009. Κύκλος ψεύτικων υποσχέσεων, ανεύθυνων επιλογών, λανθασμένων πολιτικών. Και αρχίζει μία δύσκολη περίοδος μεγάλων προκλήσεων. Η Νέα Δημοκρατία, παρά τα όποια λάθη της, με ορθολογικά και αυστηρά κριτήρια, έχει αποδείξει πως αποτελεί, διαχρονικά, δύναμη ευθύνης, σταθερότητας και προοπτικής.

Είναι δύναμη ευθύνης, καθώς, από το θεσμικό ρόλο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, σε αντίθεση με το ΠΑΣΟΚ, κράτησε υπεύθυνη στάση. Απέφυγε τις σειρήνες των ψευδαισθήσεων, δεν καλλιέργησε τη σύγχυση ποντάροντας, όπως άλλοι, στην απελπισία των πολιτών και στα αδιέξοδα της κοινωνίας, επέδειξε διορατικότητα, εργάστηκε ουσιαστικά για τη χώρα.

Είναι δύναμη σταθερότητας, καθώς με πρωτοβουλίες της, τον περασμένο Νοέμβριο, έδωσε διέξοδο στο πρόβλημα της ακυβερνησίας, στον κίνδυνο της εσωτερικής έκρηξης και της εξωτερικής κατάρρευσης.

Είναι δύναμη προοπτικής, καθώς έχει καταθέσει συνεκτικές, ρεαλιστικές και τεκμηριωμένες προτάσεις για την έξοδο της χώρας από την κρίση. Έχει καταθέσει συγκροτημένο Εθνικό Σχέδιο για την ανάπτυξη και τον ταχύτερο απεγκλωβισμό της χώρας και της κοινωνίας από το τέλμα στο οποίο μας οδήγησαν οι πράξεις και οι παραλείψεις της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ».

Στη συνέχεια υπογράμμισε ότι «η επιτυχία της προσπάθειας εξόδου από την κρίση απαιτεί η χώρα να κυβερνηθεί με στιβαρότητα, διαπραγματευτική ισχύ, πολιτική σταθερότητα και προγραμματική σαφήνεια. Απαιτεί ισχυρή λαϊκή εντολή, καθώς έτσι αποτρέπεται η πολιτική, κοινωνική και οικονομική ρευστότητα και δημιουργούνται οι πραγματικές προϋποθέσεις για τη διαμόρφωση ευρύτερων πολιτικών συναινέσεων και μεγάλων κοινωνικών συμφωνιών. Απαιτεί ισχυρή ψήφο ελπίδας και προοπτικής στη Νέα Δημοκρατία».

*** Αύριο, Τρίτη 24.04.2012, ο κ. Χρήστος Σταϊκούρας θα επισκεφθεί την Κάτω Τιθορέα και την Ελάτεια.

Share

Εκτύπωση άρθρου Εκτύπωση άρθρου
TwitterInstagramYoutube