Δελτίο Τύπου σχετικά με την ανακοίνωση του Ψηφοδελτίου της ΝΔ στο Νομό Φθιώτιδας

Ο Υποψήφιος Βουλευτής Νομού Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Χρήστος Σταϊκούρας, έκανε την ακόλουθη δήλωση μετά την ανακοίνωση του Ψηφοδελτίου της ΝΔ στο Νομό Φθιώτιδας:

«Τα αρμόδια για την κατάρτιση των φηφοδελτίων όργανα και ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς αποφάσισαν τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του Νομού Φθιώτιδας ενόψει των εκλογών της 6ης Μαΐου.

Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω θερμά για την εξαιρετική τιμή και την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου.

Με τις εκλογές της 6ης Μαΐου ολοκληρώνεται ο κύκλος που άνοιξε τον Οκτώβριο του 2009. Κύκλος ψεύτικων υποσχέσεων, ανεύθυνων επιλογών, λανθασμένων πολιτικών. Και αρχίζει μια δύσκολη περίοδος μεγάλων προκλήσεων.

Μία περίοδος που απαιτεί ισχυρή Κυβέρνηση, εθνική συνεννόηση, και ευρωπαϊκή αλληλεγγύη για να βγει η χώρα από την κρίση και να εισέλθει στον ενάρετο κύκλο της ανάπτυξης.

Η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη σταθερή πολιτική δύναμη που διαχρονικά έλαβε ή συμμετείχε, με ευθύνη, σε όλες τις στρατηγικές επιλογές της χώρας. Που επέλεξε αντί να «χορεύει» πάνω στα αποκαΐδια, να εργάζεται με ευθύνη και ουσιαστικά για τη χώρα. Που δίνει ελπίδα και προοπτική.

Προχωρούμε προς τις εκλογές με υπευθυνότητα, αισιοδοξία και εμπιστοσύνη στην κρίση των πολιτών.

Δεσμεύομαι ότι με υψηλό αίσθημα ευθύνης και καθήκοντος θα συνεργαστώ με τους συνυποψηφίους μου, τα στελέχη και τα μέλη της παράταξης, αλλά και όλους τους πολίτες της Φθιώτιδας.

Τα πέντε χρόνια που πέρασαν προσπάθησα, δουλεύοντας σκληρά, να τιμήσω την εμπιστοσύση των συμπατριωτών μου. Δεσμεύομαι να συνεχίσω να προσπαθώ ακόμα πιο εντατικά συνεργαζόμενος με όλες τις έντιμες και δημιουργικές δυνάμεις του τόπου.

Ο δρόμος που έχουμε μπροστά μας είναι μακρύς, δύσκολος και ανηφορικός. Είναι όμως ανοικτός. Μπορούμε με εθνικό σχέδιο να τον περπατήσουμε με επιτυχία».

Share

Εκτύπωση άρθρου Εκτύπωση άρθρου
TwitterInstagramYoutube