Δήλωση σχετικά με τη διενέργεια δημοσκόπησης του Υπουργείου Οικονομικών για τα “κλειστά” επαγγέλματα

Ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Οικονομίας της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Φθιώτιδας, κ. Χρήστος Σταϊκούρας έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με τη διενέργεια δημοσκόπησης του Υπουργείου Οικονομικών για τα “κλειστά” επαγγέλματα:

«Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. σε όλη του τη διαδρομή διακρίθηκε για τις οβιδιακές μεταμορφώσεις του και την πλήρη αντίθεση μεταξύ ιδεολογικών διακηρύξεων και πολιτικών πρακτικών.

Τώρα, εισάγει στη Βουλή το νομοσχέδιο για την απελευθέρωση των “κλειστών” επαγγελμάτων.

Αν θεωρεί ότι το περιεχόμενο του εδράζεται στην πολιτική του φιλοσοφία, τότε προφανώς δεν υπάρχει ανάγκη να δαπανά δημόσιους πόρους για τη διεξαγωγή δημοσκόπησης.

Εάν, όμως, έτσι αντιλαμβάνεται την άσκηση κυβερνητικής πολιτικής, τότε γιατί δεν έκανε ανάλογες δημοσκοπήσεις όταν αποφάσισε τις οριζόντιες περικοπές μισθών και συντάξεων και την πρωτοφανή διόγκωση της άμεσης και έμμεσης φορολογικής επιβάρυνσης των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων;

Η εκ μέρους της Κυβέρνησης επικοινωνιακή διαχείριση των προβλημάτων της χώρας και η αναζήτηση δημοσκοπικής νομιμοποίησης των πολιτικών της δεν οδηγούν, δυστυχώς, στην έξοδο από την κρίση».

Share

Εκτύπωση άρθρου Εκτύπωση άρθρου
TwitterInstagramYoutube