«Ναυτεμπορική»: Μήνυμα του Υπουργού Οικονομικών για τη νέα περίοδο έκδοσης της εφημερίδας | 1.11.2021

Μήνυμα του Υπουργού Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα για τη νέα περίοδο έκδοσης της εφημερίδας «Ναυτεμπορική»

 

Με ιδιαίτερη χαρά χαιρετίζω τη νέα περίοδο έκδοσης της εφημερίδας «Ναυτεμπορική».

Εφημερίδας ιστορικής, η οποία – στα 97 χρόνια που έχουν περάσει από την κυκλοφορία του «Ναυτικού και Εμπορικού Δελτίου Πειραιώς», όπως ήταν ο αρχικός τίτλος της – αποτελεί σταθερά σημείο αναφοράς στην οικονομική ενημέρωση.

Η συμβολή της στην ποιοτική ενημέρωση των πολιτών, στην προαγωγή της υγιούς επιχειρηματικότητας – που αποτέλεσε έναν από τους ιδρυτικούς της στόχους – και στον χρηματοοικονομικό αλφαβητισμό είναι διαχρονικά σημαντική. Γι’ αυτό και έχει κερδίσει πιστούς αναγνώστες, οι οποίοι διευρύνθηκαν με την πρωτοπόρο και ταχεία ανάπτυξή της στο Διαδίκτυο.

Πλέον, η «Ναυτεμπορική», έχοντας περάσει και ξεπεράσει δυσκολίες και προκλήσεις στη μακρόχρονη πορεία της, ανοίγει ένα καινούργιο κεφάλαιο στο μεγάλο ταξίδι της. Στη νέα διοίκηση, στους δημοσιογράφους και όλους τους συντελεστές της, εύχομαι να υπηρετούν με υπευθυνότητα, πληρότητα, εγκυρότητα και αντικειμενικότητα το πολύτιμο αγαθό της ενημέρωσης!

2021-11-01 Υποικ_Ναυτεμπορική

Share

/ In Άρθρα, Κύριο Θέμα / By author / Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο «Ναυτεμπορική»: Μήνυμα του Υπουργού Οικονομικών για τη νέα περίοδο έκδοσης της εφημερίδας | 1.11.2021
Εκτύπωση άρθρου Εκτύπωση άρθρου
TwitterInstagramYoutube