Ο Χρ. Σταϊκούρας στη Συνεδρίαση του Εργατικού Κέντρου Φθιώτιδας για τη Λάρκο | 16.10.2020

Στην έκτακτη Συνεδρίαση του Εργατικού Κέντρου Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας παραβρέθηκε ο Υπουργός Οικονομικών και Βουλευτής ΝΔ Φθιώτιδας, Χρήστος Σταϊκούρας.

 

Μεταξύ άλλων, το Δελτίο Τύπου του Εργατικού Κέντρου Φθιώτιδας αναφέρει:

 

”ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΚΠΕΦ ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΡΚΟ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα έκτακτο Δ.Σ. του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Π.Ε. Φθιώτιδας με θέμα τη ΛΑΡΚΟ, όπου είχαν προσκληθεί όλοι οι Βουλευτές του Νομού Φθιώτιδας.
Στο κάλεσμά μας ανταποκρίθηκε ο Υπουργός Οικονομικών κ. Σταϊκούρας Χρήστος και ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σαρακιώτης Γιάννης.
Κατά τη συνάντηση, ο Υπουργός Οικονομικών οριστικοποίησε την αναζήτηση του βέλτιστου επενδυτή για τη ΛΑΡΚΟ και εξέφρασε τη βούλησή του για τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας.
Την επόμενη εβδομάδα προγραμματίστηκε συνάντηση στο Υπουργείο Εργασίας με τη Γ.Γ. κ. Στρατινάκη, όπου και θα διαρθρωθεί το κοινωνικό πλάνο για τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας.
Από την πλευρά του ο κ. Σαρακιώτης δήλωσε ότι η κυβέρνηση οφείλει να διασφαλίσει τη συνέχιση της λειτουργίας της εταιρείας και του παραγωγικού της χαρακτήρα, όπως επίσης και τις θέσεις εργασίας.
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Π.Ε. Φθιώτιδας ζήτησε από τον Υπουργό κ. Σταϊκούρα αλλά και από το Βουλευτή κ. Σαρακιώτη να δεσμευτούν αφενός για την εξασφάλιση της παραγωγικής λειτουργίας της εταιρείας και αφετέρου τη διασφάλιση όλων των δικαιωμάτων των εργαζομένων όπως επίσης και των θέσεων εργασίας στο νομό μας.”

Share

Εκτύπωση άρθρου Εκτύπωση άρθρου
InstagramYoutube