ΕΒΕ Πειραιά: Επίτιμο μέλος ανακηρύχθηκε ο Υπουργός Οικονομικών | 9.1.2023

Στην κοπή πίτας του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά και παραγωγικών φορέων της περιοχής παραβρέθηκε στις 9 Ιανουαρίου 2023 ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

Με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου ανακηρύχθηκαν επίτιμα μέλη του Ε.Β.Ε.Π. ο εφοπλιστής Γιώργος Προκοπίου, ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, και ο
υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, για τη σημαντική προσφορά τους, αλλά και την πολυετή στήριξή τους στο έργο του Επιμελητηρίου.

ο υπουργός Οικονομικών, κ. Χρήστος Σταϊκούρας, απέδωσε την ανάπτυξη της οικονομίας στις θυσίες του κοινωνικού συνόλου, αλλά και τη συνεργασία που επέδειξε το επιχειρείν με την
κυβέρνηση. Ο κ. Χρ. Σταϊκούρας, σχολιάζοντας την πορεία της οικονομίας στην ευρωζώνη, είπε ότι πρέπει να συγκρίνουμε την οικονομία μας με τις οικονομίες των άλλων ευρωπαϊκών χωρών, προβαίνοντας στην εκτίμηση ότι θα έχουμε διπλάσιο ρυθμό οικονομικής ανάπτυξης το 2023, αλλά και μείωση της ανεργίας.
Ο υπουργός απαρίθμησε τις επιτυχίες του επιχειρείν ενώ απάντησε για την επιδοματική πολιτική, αναφερόμενος σε σειρά ρυθμίσεων, όπως η μείωση φόρων και ασφαλιστικών εισφορών που διαμόρφωσαν το θετικό οικονομικό κλίμα.

Δείτε σχετικά στιγμιότυπα:

pcci.gr

Share

Εκτύπωση άρθρου Εκτύπωση άρθρου
TwitterInstagramYoutube