Ο Υπουργός Οικονομικών στην τελετή παράδοσης στην ΠΑ των πρώτων F-16 Viper | 12.9.2022

Στην τελετή παράδοσης και επανένταξης στην Πολεμική Αεροπορία των δύο πρώτων F-16 Viper, μετά την επιτυχημένη αναβάθμισή τους, παραβρέθηκε ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.
Ανέφερε χαρακτηριστικά:
”Συγχαρητήρια σε όλους όσους εργάστηκαν – και εργάζονται – για την αναβάθμιση των 83 αεροσκαφών: πρωτίστως στην ΕΑΒ και στην Πολεμική Αεροπορία, αλλά και στη Lockheed Martin.
Η ΕΑΒ, με την αρωγή των Υπουργείων Οικονομικών, Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Εθνικής Άμυνας, συνεχίζει τις ενέργειες λειτουργικής και επιχειρησιακής εξυγίανσης και αναδιάρθρωσης και βελτιώνει σταδιακά τα οικονομικά μεγέθη της.
Συνεχίζουμε να συμβάλλουμε στη σύγχρονη, δομική και λειτουργική ανασυγκρότηση της ΕΑΒ, στη διεύρυνση των στόχων της, στην υγιή ανάπτυξή της, στον τεχνολογικό εκσυγχρονισμό, καθώς και στην παραγωγική και αποτελεσματική λειτουργία της.
Έτσι η εταιρεία θα μπορεί να ανταποκρίνεται με επάρκεια στην υψηλή αποστολή της, ως ισχυρού παράγοντα προώθησης της αμυντικής βιομηχανίας και, ευρύτερα, της αποτρεπτικής ικανότητας της χώρας.”
Δείτε σχετικές φωτογραφίες:

Share

Εκτύπωση άρθρου Εκτύπωση άρθρου
TwitterInstagramYoutube