Ο Υπουργός Οικονομικών στις Λιβανάτες | 11.11.2022

Στις Λιβανάτες, με τη Δημοτική Αρχή, επισκεφθήκαμε το Δημοτικό Σχολείο Λιβανατών, το οποίο πρόσφατα ενισχύθηκε – και θα ενισχυθεί περαιτέρω – με σημαντικό ηλεκτρονικό και υλικοτεχνικό εξοπλισμό, καθώς και τον ολοκληρωμένο, πλέον, αγροτικό δρόμο, ο οποίος εξυπηρετεί σημαντικό μέρος των ελαιοπαραγωγών της περιοχής.

Οι πολίτες, διαπιστώνουν στην πράξη, το έμπρακτο ενδιαφέρον και τη στήριξη της Κυβέρνησης στις τοπικές κοινωνίες.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες:

Δείτε τη σχετική ανάρτηση του Δήμου Λοκρών:

Ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας σε συνέχεια πρόσκλησης του Δημάρχου Λοκρών κ. Αθανάσιου Ζεκεντέ επισκέφθηκε σήμερα Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022 τις Λιβανάτες.
Από κοινού και συνοδευόμενοι από τον Πρόεδρο του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Λοκρών κ. Κωνσταντίνο Σούλια, τον Πρόεδρο της Κοινότητας Λιβανατών κ. Αναστάσιο Μαζιώτη και τον Τοπικό Σύμβουλο κ. Δήμο Καλλίνικο επισκέφθηκαν τον αγροτικό δρόμο Μαριστίας Λιβανατών στον οποίο έγιναν εργασίες ασφαλτόστρωσης σε μήκος 850 μέτρων και θα ακολουθήσει και τσιμεντόστρωση με ιρλανδική διάβαση σε διερχόμενο ρέμα από τον αγροτικό δρόμο, ο οποίος εξυπηρετεί τους καλλιεργητές ελιές της περιοχής και ως καλύτερη πρόσβαση συμβάλει στην αγροτική ανάπτυξη. Το έργο προϋπολογισμού 100.000 € υλοποιείται από το Δήμο Λοκρών και χρηματοδοτείται από το Λογαριασμό Κρατικής Αρωγής για δράσεις που συνδέονται με θεομηνίες.
Ακολούθησε επίσκεψη στο Δημοτικό Σχολείο Λιβανατών όπου σε συνεργασία της σχολικής μονάδας με το Δήμο που διέθεσε προσωπικό για την προετοιμασία της δράσης, το Δασαρχείο Αταλάντης, το οποίο εκπροσωπήθηκε από τη δασολόγο κ. Μαρία Σουλτανοπούλου, και ιδιώτες χορηγούς, υπό την φροντίδα του Διευθυντή του σχολείου κ. Δημητρίου Στεργίου και παρουσία του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας κ. Ευθύμιου Γκούμα πραγματοποιήθηκε ενημέρωση των μαθητών για την ανάγκη προστασίας του περιβάλλοντος και ακολούθησε δεντροφύτευση στο προαύλιο του σχολείου.

Share

Εκτύπωση άρθρου Εκτύπωση άρθρου
TwitterInstagramYoutube