Ροδόπη: Οι επισκέψεις του κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας | 21.6.2023

Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2023

 

Δελτίο Τύπου

 

Σήμερα,  κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας, με επικεφαλής τον Χρήστο Σταϊκούρα  και τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, επισκέφθηκαν την ΠΕ Ροδόπης, μαζί με τους υποψήφιους Βουλευτές της περιοχής.

Στις δηλώσεις του, αμέσως μετά το τέλος της περιοδείας, ο πρώην Υπουργός Οικονομικών και υποψήφιος Βουλευτής Φθιώτιδας κ. Σταϊκούρας τόνισε:

«Στην περιοδεία μας με τον Δ. Αβραμόπουλο στη Ροδόπη, συνοδευόμενοι από τους υποψήφιους Βουλευτές του Νομού, τον Πρόεδρο και τα Μέλη της ΔΕΕΠ, με ενδιάμεσες στάσεις στις Σάπες, την Κομοτηνή και τον  Ίασμο, συναντήσαμε και συνομιλήσαμε με πολίτες όλων των ηλικιών, επαγγελματίες, παλιννοστούντες.

Το πρωτεύον και σημαντικό είναι στις 25 Ιουνίου οι πολίτες να δώσουν ισχυρή ψήφο εμπιστοσύνης στη ΝΔ, προκειμένου η χώρα να συνεχίσει με τόλμη, σταθερότητα και ασφάλεια στον ενάρετο δρόμο ανάπτυξης και προόδου, τον οποίο έχουμε χαράξει και στον οποίο έχει εισέλθει τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Σε κάθε χωριό, σε κάθε περιοχή, σε  κάθε πόλη, παρακινούμε όλους  τους πολίτες να κάνουν αυτό που έκαναν στις προηγούμενες εκλογές με ακόμα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, χωρίς εφησυχασμό και χαλάρωση, και στέλνουμε το μήνυμα της νίκης για να συνεχίσουμε όλοι μαζί για μια Ελλάδα που θα προχωρήσει σταθερά, τολμηρά, μπροστά, με ισχυρή και αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία και Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Δείτε φωτογραφίες από την περιοδεία του κλιμακίου στη Ροδόπη:

 

Share

Εκτύπωση άρθρου Εκτύπωση άρθρου
TwitterInstagramYoutube