Συνέντευξη Χρήστου Σταϊκούρα στο Ράδιο ΝΕΤ Λαμίας | 9.5.2023

Την Τρίτη (9/5) ο Υπουργός Οικονομικών και υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Φθιώτιδας Χρήστος Σταΐκούρας μίλησε στην εκπομπή του ΡΑΔΙΟ-ΝΕΤ 101,9 με τον Γιάννη Κούτρα.

 

Συγκεκριμένα, τόνισε: «Οι πολίτες αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα των εκλογών και την αναγκαιότητα να ψηφίσουν με τη λογική. Με όλα τα λογικά επιχειρήματα, η Νέα Δημοκρατία είναι η σωστή επιλογή.  Ο κ. Τσίπρας είπε ότι δεν βοηθήσαμε τη μεσαία τάξη.  Πρώτα απ΄όλα δεν νομίζω ότι έχει καμιά σχέση το 2023 με το 2019 σχετικά με τα έργα, τις δομές, τις  υποδομές, την χρηματοδότηση ο Νομός Φθιώτιδας.

Αυτή η κυβέρνηση έχει θεματολογήσει γενναία την Π.Ε. Φθιώτιδας. Και με αυτή την διακυβέρνηση θεωρώ ότι δρομολογούνται οραματικά έργα για την περιοχή. Ογκολογική Κλινική, Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, φοιτητικές εστίες στο Πανεπιστήμιο, Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας, το κλειστό κολυμβητήριο, το νέο λιμάνι Αγίου Κωνσταντίνου, ένταξη λιμανιού Στυλίδας στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, αξιοποίηση Ιαματικών Πηγών. Τελειώσαμε με τα Καμένα Βούρλα, βγήκε και ο διαγωνισμός για τον Κονιαβίτη.

Διαγωνισμός για το Δικαστικό Μέγαρο Λαμίας μετά από 20 χρόνια κ.α.»

radio-net.gr

Share

Εκτύπωση άρθρου Εκτύπωση άρθρου
TwitterInstagramYoutube