ΤΑΙΠΕΔ: Υπογραφή συμβολαίου αγοραπωλησίας του ακινήτου στις Γούρνες Ηρακλείου | 15.2.2023

Παρακολουθήστε την Τοποθέτηση του Υπουργού Οικονομικών:

Ολοκληρώνεται, σήμερα, η συμφωνία πώλησης του ακινήτου της πρώην αμερικανικής βάσης στις Γούρνες Ηρακλείου.

Ως Υπουργός Οικονομικών, χαιρετίζω την εξέλιξη αυτή.

Πρόκειται για μία συμφωνία που αποτυπώνει την αναγνώριση και εμπιστοσύνη μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων στις επιδόσεις, τις δυνατότητες και τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας.

Συμφωνία που επιβεβαιώνει την αποτελεσματικότητα του κυβερνητικού σχεδιασμού για τη βέλτιστη και ορθολογική αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας της χώρας.

Η αξιοποίηση του ακινήτου στις Γούρνες και οι επενδύσεις που αναμένεται να υλοποιηθούν στην περιοχή θα συμβάλλουν στην περαιτέρω προβολή και ενίσχυση της τουριστικής εικόνας της Κρήτης, οδηγώντας στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και στην τόνωση της οικονομικής ανάπτυξης του νησιού.

Κλείνοντας, θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι εργάστηκαν, εντατικά και μεθοδικά, τη Διοίκηση και τα στελέχη του ΤΑΙΠΕΔ, για το θετικό αυτό αποτέλεσμα.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια, με καλό σχεδιασμό και αποφασιστικότητα, για την υλοποίηση πολιτικών που θα έχουν σημαντική οικονομική αποτελεσματικότητα και υψηλή κοινωνική ανταποδοτικότητα, με γνώμονα το όφελος των τοπικών κοινωνιών, και συνολικά της ελληνικής οικονομίας.

 

Δείτε σχετικά στιγμιότυπα:

Share

Εκτύπωση άρθρου Εκτύπωση άρθρου
TwitterInstagramYoutube