Χρηματοδοτήσεις Δήμων στο πλαίσιο αντιμετώπισης των συνεπειών της πανδημίας | 1.6.2021

4 Δήμοι της Φθιώτιδας ενισχύονται από το Υπουργείο Εσωτερικών, με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα.

Η απόφαση προέκυψε μετά από πολύμηνη συνεργασία με τον Υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα και τους Δημάρχους.

Σύμφωνα με την απόφαση, ενισχύονται:

  1. Δήμος Δομοκού  με 100.000 ευρώ
  2. Δήμος Μακρακώμης με 105.000 ευρώ
  3. Δήμος Λοκρών με 45.000 ευρώ
  4. Δήμος Καμένων Βούρλων με 60.000 ευρώ.

Επισυνάπτεται η σχετική απόφαση:

2021-06-01 ΥΠΕΣ Δομοκός Μακρακώμη Κ.Βούρλα Λοκρών

 

Ακολουθεί Δήλωση του Δημάρχου Δομοκού:

Μετά από αίτημα του Δήμου Δομοκού προς το Υπουργείο Εσωτερικών και τις συντονισμένες ενέργειες του Υπουργού Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα και του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών κ. Στέλιου Πέτσα εξασφαλίστηκε χρηματοδότηση του Δήμου μας με το ποσό των 100.000€ (ΑΔΑ: 6Γ7Ε46ΜΤΛ6-ΚΔΦ), για την κάλυψη των αναγκών που προέκυψαν από τα μειωμένα έσοδα και τα αντίστοιχα αυξημένα έξοδα λόγω της πανδημίας Covid-19.
Σας ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθειά σας και ευελπιστούμε στη θετική ανταπόκρισή σας και σε μελλοντικά αιτήματά μας. — με Χρήστος Σταϊκούρας και με Stelios Petsas.
Ως Δήμαρχος Καμένων Βούρλων εκφράζω τις θερμές μου ευχαριστίες στον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα καθώς και στον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα, οι οποίοι κατόπιν άμεσων ενεργειών τους, ανταποκρίθηκαν στο αίτημα του Δήμου μας για άμεση χρηματοδοτική ενίσχυση λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας του κορονοϊού COVID-19, με ποσό ύψους 60.000 € σύμφωνα με τη σχετική απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών (ΑΔΑ: 6Γ7Ε46ΜΤΛ6-ΚΔΦ).

Share

Εκτύπωση άρθρου Εκτύπωση άρθρου
TwitterInstagramYoutube