Δελτίο Τύπου σχετικά με επίσκεψη στην περιοχή της Λάρυμνας, στο εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ και στο Μαρτίνο – Παρουσία σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (26-27.04.2012)

Ο Υποψήφιος Βουλευτής Νομού Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Χρήστος Σταϊκούρας, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί την περιοχή της Λάρυμνας, το εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ και το Μαρτίνο, όπου είχε συνάντηση με κατοίκους της περιοχής και εργαζόμενους.
Ο κ. Χρήστος Σταϊκούρας δήλωσε πως «το μέλλον της ΛΑΡΚΟ απαιτεί υπεύθυνες αλλαγές και δραστικές προσαρμογές με έγκαιρο προγραμματισμό, αποτελεσματικό σχεδιασμό, σωστή ενημέρωση και συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων και των ενδιαφερόμενων μερών. Απαιτεί διορατικές αλλαγές που θα διασφαλίζουν τη βιωσιμότητά της, όλες τις θέσεις απασχόλησης και την ασφαλή λειτουργία της».
Σήμερα το πρωί, ο κ. Χρήστος Σταϊκούρας συμμετείχε στην ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ «Πρώτη Γραμμή»  και παραχώρησε ραδιοφωνικές συνεντεύξεις στο Ρ/Σ ΝΕΤ RADIO και στο Ρ/Σ ΑΝΤ1 Radio.
Ειδικότερα, κατά την παρουσία του σήμερα στην ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο κ. Χρήστος Σταϊκούρας ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι «σύμφωνα και με την πρόσφατη Έκθεση του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, οι επιπτώσεις της δημοσιονομικής προσαρμογής θα ήταν δυνατόν να περιοριστούν σε ένταση και διάρκεια αν είχαν προωθηθεί οι διαρθρωτικές αλλαγές, οι αποκρατικοποιήσεις και οι συγχωνεύσεις φορέων που δεν έχουν λόγο ύπαρξης». Ενώ,  τόνισε πως «η υστέρηση των φορολογικών εσόδων οφείλεται στη μεγάλη κάμψη της οικονομικής δραστηριότητας και στη φοροδιαφυγή, η οποία έχει ενταθεί λόγω της αύξησης των φορολογικών συντελεστών και της έλλειψης ρευστότητας».
Παράλληλα, υπογράμμισε ότι «το ζητούμενο είναι η υλοποίηση, η τροποποίηση και ο εμπλουτισμός των πολιτικών. Η υλοποίηση διαρθρωτικών αλλαγών. Η τροποποίηση δημοσιονομικών πολιτικών που έχουν αποδειχθεί οικονομικά αναποτελεσματικές και κοινωνικά άδικες. Και ο εμπλουτισμός των πολιτικών με μέτρα για την αναθέρμανση της οικονομίας».
Αύριο (27.04.2012), ο κ. Χρήστος Σταϊκούρας θα είναι φιλοξενούμενος στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του MEGA στις 8:00 μ.μ. και στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων της ΝΕΤ στις 9:30 μ.μ.

Share

Εκτύπωση άρθρου Εκτύπωση άρθρου
TwitterInstagramYoutube