Κύκλος Επισκέψεων και Συναντήσεων στα Δημοτικά Συμβούλια | 2.1.2023

Λαμία, 2 Ιανουαρίου 2023

 

 

Δελτίο Τύπου

 

 

Ο Υπουργός Οικονομικών και Βουλευτής Φθιώτιδας Χρήστος Σταϊκούρας, με την έναρξη του 2023, δρομολογεί σειρά συναντήσεων εργασίας στις έδρες των Δήμων της Π.Ε. Φθιώτιδας.

Η πρωτοβουλία αυτή έρχεται σε συνέχεια της τακτικής κοινωνικής λογοδοσίας προς τους πολίτες της Φθιώτιδας, που έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει με συνέπεια ο Υπουργός Οικονομικών, με τη μορφή του απολογισμού.

Υπενθυμίζεται πως τα τελευταία περίπου 3,5 χρόνια, έχουν πραγματοποιηθεί 9 συνεντεύξεις τύπου και επιπλέον 7 στις έδρες των Δήμων, με σκοπό να αναδειχθεί ο προγραμματισμός και το σημαντικό έργο της Κυβέρνησης για τη Φθιώτιδα.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν, σε συνεργασία με τους Δημάρχους και τη συμμετοχή των Δημοτικών Συμβούλων, στις αίθουσες των Δημοτικών Συμβουλίων, ενώ θα είναι ανοικτές στους πολίτες.

Αντικείμενό τους θα είναι:

1ον. Αξιολόγηση των έργων που υλοποιήθηκαν και της εξέλιξης αυτών που έχουν δρομολογηθεί, καθώς και των πρωτοβουλιών που  έχουν αναληφθεί.

2ον. Ιεράρχηση έργων και δράσεων για τη νέα Κοινοβουλευτική περίοδο. Προς τούτο, οι δημοτικές αρχές και οι τοπικές κοινωνίες θα έχουν τον πρώτο λόγο.

Πρέπει να καταστεί κοινή συνείδηση ότι η περιοχή μας για να προχωρήσει με καλούς ρυθμούς, θα πρέπει να λειτουργεί θεσμικά, συμπληρωματικά και συντεταγμένα.

Η πρώτη συνάντηση θα γίνει στον Δήμο Δομοκού εντός του Ιανουαρίου, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί με νεότερο Δελτίο Τύπου.

Καλή χρονιά!

 

2023-01-02 Δελτίο Τύπου – Επισκέψεις σε Δήμους

Share

Εκτύπωση άρθρου Εκτύπωση άρθρου
TwitterInstagramYoutube