Ο Χρ. Σταϊκούρας στον σεισμόπληκτο Έξαρχο | 11.6.2023

Λαμία, 11 Ιουνίου 2023

 

Δελτίο Τύπου

 

Ο Υποψήφιος Βουλευτής Φθιώτιδας με τη Νέα Δημοκρατία, κ. Χρήστος Σταϊκούρας, μετέβη σήμερα το πρωί τον Έξαρχο, ο οποίος επλήγη από τις πρόσφατες σεισμικές δονήσεις, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της τοπικής κοινότητας, κ. Θανάση Σανιδά.

Επισκέφθηκαν εκκλησίες, σχολεία και δημόσιους χώρους, οι οποίοι υπέστησαν ζημιές, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε συζήτηση με τους κατοίκους της περιοχής.

Ο Χρήστος Σταϊκούρας επικοινώνησε επί τόπου με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των Κτιριακών Υποδομών κ. Αθανάσιο Γιάνναρη, και υπήρξε η δέσμευση πως οι Κτιριακές Υποδομές θα συνδράμουν για τη βέλτιστη αποκατάσταση ζημιών αρμοδιότητάς τους το συντομότερο δυνατό, ενώ σημειώνεται πως κλιμάκιο του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών ήδη πραγματοποίησε αυτοψίες σε ακίνητα της περιοχής.

«Παραμένουμε σε διαρκή επαφή με τους κατοίκους της περιοχής και σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς, στοχεύουμε στην ταχύτερη ενεργοποίηση των σχετικών διαδικασιών, ώστε να στηρίξουμε έμπρακτα τους πληγέντες συμπολίτες μας», δήλωσε σχετικά ο Χρήστος Σταϊκούρας.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες:

Share

Εκτύπωση άρθρου Εκτύπωση άρθρου
TwitterInstagramYoutube