Ο Υπουργός Οικονομικών στην Ανατολική Φθιώτιδα – 20 εκατομ. ευρώ για το Λιμάνι Στυλίδας | 11.2.2023

Την Ανατολική Φθιώτιδα επισκέφθηκε ο Υπουργός Οικονομικών και Βουλευτής Φθιώτιδας, Χρήστος Σταϊκούρας.

Το πρωί της Παρασκευής παραβρέθηκε στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους, στις Ράχες, την οποία τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Συμεών.

Στη μνήμη του Μακαριστού Εφημέριου π. Αθανάσιου Μιναχείλη
Στη μνήμη του Μακαριστού Εφημέριου π. Αθανάσιου Μιναχείλη

Η επίσκεψη στον Δήμο Στυλίδας, συνεχίστηκε με επίσκεψη του Υπουργού σε επιχειρήσεις της περιοχής και στον Ελαιουργικό Συνεταιρισμό Σπαρτιάς, όπου είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει τα πλεονεκτήματα και οφέλη των συνεταιριστικών σχημάτων, ειδικά μετά από μια πολύ καλή ελαιοκομική περίοδο όπως η φετινή, και να ευχαριστήσει τα μέλη του για τη συνεργασία τους.

Το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε η 5η ειδική συνεδρίαση στον Δήμο Στυλίδας, όπου ανέπτυξε 26 έργα και πρωτοβουλίες για την Ανατολική Φθιώτιδα, άνω των 50 εκατομμυρίων ευρώ, με ιδιαίτερη έμφαση  στην ένταξη του έργου της αναβάθμισης του Λιμένα Στυλίδας στο Ταμείο  Ανάκαμψης, προϋπολογισμού 19,6 εκατομ. ευρώ.
Η 5η ειδική Συνεδρίαση ολοκληρώθηκε μετά από παραγωγικό διάλογο με τις δημοτικές παρατάξεις και πολίτες της περιοχής, με τις δικές τους παρεμβάσεις και προτάσεις.
 
Τέλος, ο Υπουργός παραβρέθηκε στον πανηγυρικό Εσπερινό στον Ι.Ν. Αγίου Βλασίου, στο Αυλάκι.

 

Share

Εκτύπωση άρθρου Εκτύπωση άρθρου
TwitterInstagramYoutube