Ο Υπουργός Οικονομικών στον ΛΑΜΙΑ FM-1 και στο ΡΑΔΙΟ ΝΕΤ Λαμίας | 30.4.2021

«Πλέγμα δράσεων σε κοινωνικό, υγειονομικό και οικονομικό πλαίσιο προκειμένου να βγούμε από αυτή την κρίση. Υπαρχει πολύ μεγάλη συμμετοχή και κυρίως νεολαία , αυτό είναι το καλύτερο μήνυμα που στέλνουν οι πολίτες της Φθιώτιδας. Σταδιακά και μεθοδικά χτίζουμε ένα τοίχος ενάντια στον κορονοϊό,» αναφέρει μέσα από το μικρόφωνο του ΛΑΜΙΑ FM-1 ο Υπουργός Οικονομικών και Βουλευτής Φθιώτιδας, Χρήστος Σταϊκούρας.

Ο κ. Σταϊκούρας σχολίασε και την εικόνα στην αγορά, τονίζοντας πως «μαζί με την βοήθεια της πολιτείας, η αγορά είναι αισιόδοξη. Μ. Τετάρτη και Μ. Πέμπτη εκταμιεύτηκε η 7η επιστρεπτεα προκαταβολή. Σε συζητήσεις μου με τους ιδιοκτήτες, είδα πως όλοι όσοι πληρούσαν τα κριτήρια, λάβανε μια σημαντική  βοήθεια.»

«Έρχονται πολλά προγράμματα εντός του 2021, οι καταθέσεις των πολιτών έχουν αυξηθεί κατά 20 εκατ. ευρώ, το καλοκαίρι θα αυξηθεί η κατανάλωση, η βιομηχανία και οι κατασκευές πάει καλύτερα απ’ ότι πέρυσι και παράλληλα η κυβέρνηση πέτυχε πολλές μειώσεις φόρων για φυσικά και νομικά πρόσωπα. Όλα αυτά δείχνουν πως η οικονομία μας βρίσκεται στην κατάλληλη πορεία για άνοδο του ΑΕΠ και ανάπτυξη, και το 2021

Ο κ. Σταϊκούρας ανέφερε επίσης πως η τρύπα που δημιούργησε η πανδημία τους τελευταίους 14 μήνες, θα καλυφθεί πλήρως εντός και του 2022.

«Πανευρωπαϊκή συζήτηση γίνεται και για το πως θα στηριχτούν οι επιχειρήσεις για το αύριο, όταν η κοινωνίες μας βγουν από αυτή την δυσάρεστη κατάσταση,» αναφέρει ο συντοπίτης μας Υπουργός Οικονομικών.

«Η ελληνική κοινωνία έχει επιδείξει στην πηλό ίδια της μεγάλη υπευθυνότητα και υπέρ πηδήσαμε εμπόδια που είναι χρόνια προβλήματα για την χώρα μας, όπως οι δομές στη δημόσια υγεία και προερχόμενοι από μια 10ετια. Πρέπει να έχουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση ως Έλληνες,» καταλήγει ο κ. Σταϊκούρας.

lamiafm1.gr

 

 

 

Ο υπουργός Οικονομικών και βουλευτής Φθιώτιδας Ν.Δ Χρήστος Σταϊκούρας έστειλε ευχετήριο μήνυμα για τις ημέρες του Πάσχα στους συμπολίτες μας απο τη συχνότητα του ΡΑΔΙΟ-ΝΕΤ 101,9 την Παρασκευή μεσημέρι στην εκπομπή Ραδιοφωνική εφημερίδα.

Αναφέρθηκε σε δυο σημαντικά θέματα που οριοθετούν την πόλη της Λαμίας και την Φθιώτιδα:

Τη διοργάνωση Ραλλυ Ακρόπολις και την ανακατασκευή του γηπέδου της Καμαρίτσας σε ένα σύγχρονο στάδιο

Ένα μήνυμα αισιοδοξίας δύναμης που θα σημάνει και επανεκκίνηση της οικονομικής.

Καλό Πάσχα με υγεία σε όλους!

radio-net.gr

Share

Εκτύπωση άρθρου Εκτύπωση άρθρου
InstagramYoutube