Ο Υπουργός Υποδομών & Μεταφορών στον ΛΑΜΙΑ FM-1 | 5.3.2024

Σε πλήρη εφαρμογή έχει μπει ο σχεδιασμός για αξιοποίηση των ιαματικών πηγών της Φθιώτιδας οι οποίες όμως στο σύνολο τους αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα.

 

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΛΑΜΙΑ FM-1 96.2 ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας κωδικοποίησε τις διαδικασίες που βρίσκονται πλέον σε εξέλιξη για την λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων όπου «ο Κονιαβίτης ήταν μια πολύ δύσκολη διαδικασία με μεγάλη περίοδο ωρίμανσης όπου τελικά βρέθηκε η χρυσή τομή και μόλις υλοποιηθούν οι επενδύσεις μέσα στη λουτρόπολη η εικόνα θα αλλάξει εντελώς»

Σύμφωνα με τον υπουργό έχουν μείνει πίσω στην όλη διαδικασία τα λουτρά Πλατυστόμου όμως εκεί υπάρχουν πολλά προβλήματα ,την ίδια ώρα όμως είναι θετικότατα τα μηνύματα που υπάρχουν για τα λουτρά Υπάτης όπου το αρχικό τουλάχιστον ενδιαφέρον είναι έντονο.

Σε διάφορα στάδια εξέλιξης είναι μια σειρά σημαντικών έργων με φράγματα στην περιοχή του Δομοκού ,όπου σαφώς απέχουν πολύ από την τελική εικόνα υλοποίησης όπως και αρδευτικά έργα που θα βοηθούν την αγροτική οικονομία.

Έργα στη Φθιώτιδα τα όποια είχαν ήδη δρομολογηθεί από τον ίδιο όταν ακόμα βρισκόταν στο τιμόνι του υπουργείου Οικονομικών όπως και καινούργια που αφορούν τα οδικά έργα, αναμένεται με την ολοκλήρωση τους να αλλάξουν τις προοπτικές ανάπτυξης του νομού.

Ο Υπουργός μιλώντας στο ΛΑΜΙΑ FM-1 96.2  ήταν ξεκάθαρος για ότι αφορά τον ΟΣΕ αλλά και τα μικρότερα τοπικού χαρακτήρα σιδηροδρομικά δίκτυα «Προτεραιότητα έχει το βασικό σιδηροδρομικό δίκτυο με τις αποκαταστάσεις ανέρχονται σε περισσότερα από 450 εκ.ευρώ. Μετά θα δούμε τα πολύ τοπικά».

lamiafm1.gr

Share

Εκτύπωση άρθρου Εκτύπωση άρθρου
TwitterInstagramYoutube