Στη Νέα Υόρκη ενόψει του Συνεδρίου της Capital Link ο Υπουργός Οικονομικών | 7.12.2022

Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2022

 

Δελτίο Τύπου

 

Συμμετοχή του Υπουργού Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα στο Επενδυτικό Συνέδριο της Capital Link στη Νέα Υόρκη και συναντήσεις με εκπροσώπους επενδυτικών και τραπεζικών ομίλων

 

 

O Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας θα βρίσκεται από σήμερα, Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου και έως την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου στη Νέα Υόρκη, προκειμένου να συμμετάσχει στο ετήσιο Επενδυτικό Συνέδριο της Capital Link, με τίτλο “24th Annual Capital Link Invest in Greece Forum” και να πραγματοποιήσει επαφές με εκπροσώπους επενδυτικών και τραπεζικών ομίλων.

 

Ειδικότερα, στη διάρκεια του τριημέρου ο κ. Σταϊκούρας θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους επενδυτικών και τραπεζικών ομίλων, όπως είναι οι Axia, Citi, Goldman Sachs, Nomura, Paulson & Co., Bank of New York Mellon, Buffalo Thorn Capital Management LLC, Lord Abbett & Co. κ.ά.

 

Επιπλέον, αύριο, Πέμπτη ο Υπουργός Οικονομικών θα παρευρεθεί στην τελετή λήξης (“Closing Bell Ceremony”) των εργασιών του Χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης (NYSE), ενώ μεθαύριο, Παρασκευή θα παρουσιάσει τους κεντρικούς άξονες και τους στόχους της οικονομικής πολιτικής της Κυβέρνησης στο “24th Annual Capital Link Invest in Greece Forum”.

 

2022-12-07 ΔΤ_ΥΠΟΙΚ_Capital_Link_Νέα_Υόρκη

Share

Εκτύπωση άρθρου Εκτύπωση άρθρου
TwitterInstagramYoutube