Στον Κύκλο Νέων Επιχειρηματιών και Επαγγελματιών o Yπουργός Οικονομικών | 9.2.2023

Μια δυναμική, αποκαλυπτική , εντυπωσιακή σε όγκο και ποιότητα συμμετοχής, αμφίδρομη συζήτηση πραγματοποίησε ο Κύκλος Νέων Επιχειρηματιών και Επαγγελματιών, το βράδυ της Πέμπτης, στο ξενοδοχείο Athens Avenue Hotel.

Αντικείμενο της συζήτησης ήταν η χρηματοδότηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας απάντησε αναλυτικά σε όλα τα ερωτήματα του συντονιστή επιχειρηματία Πάρη Παπαβασιλείου αλλά και των 200 συμμετεχόντων επιχειρηματιών και στελεχών, εξηγώντας τις ρεαλιστικές προοπτικές της οικονομίας και των επιχειρήσεων για τα επόμενα χρόνια.

Αναλυτική παρουσίαση του νέου ρόλου του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας έδωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΤΧΣ Ηλίας Ξηρουχάκης.

Έντονη ήταν η αντιπαράθεση στοιχείων και προτάσεων, με τον Υπουργό Οικονομικών, από τον πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Γιάννη Χατζηθεοδοσίου ενώ στη συζήτηση παρενέβη και ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καββαθάς.

Πολλά στελέχη του επαγγελματικού κόσμου, εκπρόσωποι μικρομεσαίων επιχειρήσεων, φορέων αλλά και της τοπικής αυτοδιοίκησης, παρουσίασαν στον Υπουργό Οικονομικών τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και αναζήτησαν, μαζί με τον Χρήστο Σταϊκούρα, πιθανές λύσεις. Τη συζήτηση συντόνισε ο Δημοσιογράφος Χρήστος Ν. Κώνστας.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο Κύκλος Νέων Επιχειρηματιών και Επαγγελματιών έκοψε και την πρωτοχρονιάτικη πίτα σε απολύτως φιλικό και ευχάριστο κλίμα παρά την έντονη δίωρη και πλέον συζήτηση που προηγήθηκε.

Δείτε σχετικά φωτογραφικά στιγμιότυπα:

Share

Εκτύπωση άρθρου Εκτύπωση άρθρου
TwitterInstagramYoutube