Συνάντηση Υπουργού Οικονομικών με γονείς και εκπαιδευτικούς του 3ου Δ.Σ. Λαμίας | 1.4.2023

Με γονείς και εκπαιδευτικούς του 3ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας συναντήθηκε ο Υπουργός Οικονομικών και Βουλευτής Φθιώτιδας με τη Νέα Δημοκρατία Χρήστος Σταϊκούρας, μετά από πρωτοβουλία του Συλλόγου.
Συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν την εκπαιδευτική κοινότητα και αναδείχθηκαν πρωτοβουλίες που ανέλαβε η Κυβέρνηση τα τελευταία 4 χρόνια.
✅Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, με τη συμβολή του Υπουργείου Οικονομικών, ξεκίνησε την παράδοση εξοπλισμού σετ ρομποτικής και STEM για την εκπαίδευση, σε κάθε νηπιαγωγείο, κάθε δημοτικό και κάθε γυμνάσιο της χώρας.
✅Στη Φθιώτιδα, επιπλέον των ανωτέρω, με χορηγία της Helleniq Energy, κατόπιν πρωτοβουλίας του Υπουργού Οικονομικών, με συμπληρωματική, νεότερη δράση, τα σχολεία μας εξοπλίζονται με νέο, σημαντικό ηλεκτρονικό εξοπλισμό, ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες της Περιφερειακής Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας.
✅Πλέον, από φέτος, κάθε Δημοτικό, κάθε Γυμνάσιο και κάθε Λύκειο της Περιφερειακής μας Ενότητας, θα διαθέτει τουλάχιστον από 1 νέο, σύγχρονο φορητό Η/Υ και από 1 νέο βιντεοπροβολέα.
Λεπτομέρειες της δράσης θα ακολουθήσουν σύντομα, για την οποία ενημερώθηκε και η Διευθύντρια του Σχολείου κ. Αναστασία Ευαγγελοπούλου.
”Στεκόμαστε δίπλα στα παιδιά μας και τους εκπαιδευτικούς, όχι με λόγια, αλλά στην πράξη”, τόνισε ο Υπουργός Οικονομικών.

 

 

 

Share

Εκτύπωση άρθρου Εκτύπωση άρθρου
TwitterInstagramYoutube