Συνέντευξη Υπουργού ΥΜΕ στον Star Fm με την Όλγα Λαθύρη (video) | 19.10.2023

Για τις μεγάλες προκλήσεις που προέκυψαν, με την ανάληψη των καθηκόντων του στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, μίλησε στον star fm και την εκπομπή Ήρθε η Ώρα με τη δημοσιογράφο Όλγα Λαθύρη, ο Υπουργός Υποδομών & Μεταφορών και Βουλευτής Φθιώτιδας με τη Νέα Δημοκρατία, Χρήστος Σταϊκούρας.

 

 

Αναφέρθηκε στις άμεσες παρεμβάσεις για την αποκατάσταση υποδομών και δικτύων, που ανέκυψαν μετά τα ακραία καιρικά φαινόμενα σε Θεσσαλία, Δομοκό και Βόρεια Εύβοια, αλλά και σε αυτές που αφορούν την αξιολόγηση και την αντοχή των υφιστάμενων υποδομών, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά.

Σε ότι αφορά τη Φθιώτιδα και τους υπόλοιπους νομούς της Στερεάς, τα μεγάλα στοιχήματα του Υπουργού που δεν είναι προσωπικά αλλά συλλογικά όπως διευκρίνισε, είναι να παραδοθούν τα μεγάλα έργα εντός των χρονοδιαγραμμάτων ολοκλήρωσης.

Τέτοια στη Φθιώτιδα, είναι η ογκολογική και το τμήμα επειγόντων περιστατικών, το δικαστικό μέγαρο, το λιμάνι Αγίου Κων/νου και οι εστίες των φοιτητών του Παν/μίου Θεσσαλίας.

Στο πλάνο των προτεραιοτήτων του, είναι επίσης η παράκαμψη Χαλκίδας, το νότιο τμήμα του Ε 65 και το Αθήνα -Καλαμπάκα, το Μπράλος- Άμφισσα και το Λαμία Καρπενήσι.

tvstar.gr

Share

Εκτύπωση άρθρου Εκτύπωση άρθρου
InstagramYoutube