Δηλώσεις Χρ. Σταϊκούρα από το εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας (video) | 25.6.2023

Λαμία, 25 Ιουνίου 2023

 

Δήλωση Χρήστου Σταϊκούρα μετά το αποτέλεσμα των εκλογών

Φίλες και Φίλοι,

Επέλεξα να κάνω τις δηλώσεις από εδώ, το εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας στη Λαμία, για να τιμήσω όσες και όσους εργάστηκαν άοκνα για μεγάλο χρονικό διάστημα σε αυτό το εκλογικό κέντρο. Αξίζουν συγχαρητήρια στους απλούς αγωνιστές της παράταξης, που κρατούν όρθια τη σημαία της Νέας Δημοκρατίας, επί δεκαετίες.

Σήμερα, οι Ελληνίδες και οι Έλληνες, έδωσαν με την εμπιστοσύνη και την ψήφο τους στη Νέα Δημοκρατία και στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ισχυρή εντολή διακυβέρνησης της χώρας!

Έδωσαν καθαρή νίκη για σταθερή, αυτοδύναμη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και για την επόμενη τετραετία.

Δημιούργησαν τη θεμελιώδη προϋπόθεση για να συνεχίσουμε, όλοι μαζί, τις προσπάθειες, με σκληρή δουλειά, σεμνότητα και υπευθυνότητα, διατηρώντας ως αμετακίνητο στρατηγικό στόχο τη συγκρότηση μιας ολόπλευρα ισχυρής Ελλάδας.

Σήμερα επιβεβαιώθηκε ότι η Νέα Δημοκρατία αποτελεί τη μοναδική πολιτική δύναμη που εγγυάται ότι η χώρα θα συνεχίσει, με ευθύνη, να σημειώνει άλματα προόδου, με εφαλτήριο όσα, κοινωνία και πολιτεία, πετύχαμε τα προηγούμενα 4 χρόνια.

Ειδικότερα, στη Φθιώτιδα, όπως την 21η Μαΐου, έτσι και σήμερα, είχαμε καλύτερη από τη μέση επίδοση ολόκληρης της χώρας.

Η εξέλιξη αυτή μας ενισχύει αφού μας δίνει και μεγαλύτερο αριθμό εκπροσώπησης στο Εθνικό Κοινοβούλιο.

Επαναλαμβάνω την ευγνωμοσύνη προς τους συμπατριώτες μου για την απλόχερη εμπιστοσύνη με την οποία με περιβάλλουν για 9η συνεχή εκλογική αναμέτρηση.

Δεσμεύομαι ότι θα εργαστώ σκληρά και θα συνεργαστώ δημιουργικά με τους εκπροσώπους όλων των θεσμών, σε εθνικό, περιφερειακό και τοπικό επίπεδο, για την πρόοδο της χώρας και της ιδιαίτερης πατρίδας μας.

Σας ευχαριστώ!

Share

Εκτύπωση άρθρου Εκτύπωση άρθρου
TwitterInstagramYoutube