Έκτακτη Επιχορήγηση στον Δήμο Λαμιέων για τους πληγέντες της 11ης Δεκεμβρίου | 10.2.2022

Λαμία, 10 Φεβρουαρίου 2022

 

Δελτίο Τύπου

 

 

Μετά από συνεργασία του Υπουργού Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών και σε συνέχεια έγκαιρης σχετικής Απόφασης του Δημάρχου Λαμιέων της 14.1.2022, ο Δήμος επιχορηγήθηκε εκτάκτως με το ποσό των 74.136 ευρώ, για τη χορήγηση του επιδόματος πρώτων βιοτικών αναγκών και επιδόματος απλών επισκευαστικών εργασιών και αντικατάστασης οικοσκευής στους 26 πληγέντες συμπολίτες μας κατά τα πλημμυρικά φαινόμενα που σημειώθηκαν τον περασμένο Δεκέμβριο στο Κόμμα Λαμίας.

Η σχετική απόφαση υπεγράφη στις 4.2.2022, ενώ η χρηματική εντολή εκτελέστηκε σήμερα από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων προς τον Δήμο Λαμιέων, όπως είχε ανακοινώσει ο Υπουργός Οικονομικών την προηγούμενη Παρασκευή.

Η Κυβέρνηση και το Υπουργείο Οικονομικών, θα συνεχίσουν να εργάζονται με συνέπεια και ταχύτητα, ώστε σε συνεργασία με τους ΟΤΑ, να εκδοθούν οι απαραίτητες αποφάσεις και με τα απαραίτητα δικαιολογητικά των δικαιούχων, να συνεχιστεί, αποτελεσματικά και μεθοδικά, η διαδικασία καταβολής της επιχορήγησης στους πληγέντες συμπολίτες μας.

 

Ω8ΞΘ46ΜΤΛ6-ΘΟ1 ΑΠΟΦΑΣΗ

Share

Εκτύπωση άρθρου Εκτύπωση άρθρου
TwitterInstagramYoutube