Ο Υπουργός Οικονομικών στο Star Forum (video) | 29.3.2023

Με αφορμή την επέτειο 30 χρόνων λειτουργίας του, το STAR Κεντρικής Ελλάδας ανοίγει διάλογο με την κοινωνία, διοργανώνοντας το 1ο Πολυθεματικό Συνέδριο της Στερεάς Ελλάδας στις εγκαταστάσεις της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας.

Παρακολουθήστε στο video που ακολουθεί τη συζήτηση με θέμα Η Οικονομία μέσα από το Τραπεζικό σύστημα και το Ιδιωτικό χρέος”.

Οι σχέσεις και ο ρόλος της Πολιτείας, των Τραπεζών και Servicers στην κρίση των δανείων. Ποιες πρακτικές μπορούν να δώσουν δίκαιη και αποτελεσματική λύση στο συνεχώς διογκούμενο πρόβλημα των κόκκινων δανείων.

Ομιλητές:

  • Σταϊκούρας Χρήστος Υπουργός Οικονομικών, Βουλευτής Φθιώτιδας, Νέα Δημοκρατία

  • Αλαμπάση Θεώνη Ειδική Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους (Ε.Γ.Δ.Ι.Χ.)

  • Αθανασόπουλος Θεόδωρος Πρόεδρος, Ένωση Εταιρειών Διαχείρισης Απαιτήσεων από Δάνεια και Πιστώσεις

  • Ιωάννου Φωτεινή Γενική Διευθύντρια Διαχείρισης Απαιτήσεων & Specialized Asset Solutions, Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής, Εθνική Τράπεζα

Συντονίζει ο Σιμόπουλος Γιώργος, Διευθύνων Σύμβουλος, STAR Κεντρικής Ελλάδας.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες:

 

Στην κεντρική εκδήλωση για τα 30 χρόνια Star Κεντρικής Ελλάδας, χαιρετισμό απηύθυνε ο Υπουργός Οικονομικών:

Ο τηλεοπτικός και ραδιοφωνικός σταθμός «STAR Κεντρικής Ελλάδας» συμπληρώνει εφέτος 30 χρόνια παρουσίας στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο, έχοντας καταφέρει να καταξιωθεί ως πλέον αξιόπιστο ραδιοτηλεοπτικό περιφερειακό μέσο.

Έχει ξεχωρίσει στον χώρο της περιφερειακής δημοσιογραφίας με μαχητική και αποκαλυπτική θεματολογία, πλούσια ύλη και σύγχρονη εμφάνιση, ενώ και οι επιλογές του σταθμού στον ψυχαγωγικό τομέα κρίνονται εξαιρετικές.

Αξιόλογοι δημοσιογράφοι έχουν βραβευτεί με ανώτατες και κορυφαίες διακρίσεις.

Το ίδιο το μέσο, το 2021, έλαβε τη μεγαλύτερη διάκριση στην τηλεόραση και τα ψηφιακά μέσα, στα καθιερωμένα βραβεία για τα περιφερειακά μέσα ενημέρωσης.

Έχει, έτσι, κερδίσει πιστό, τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό κοινό σε ολόκληρη την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Εύχομαι σε όλους τους συντελεστές του Star να συνεχίσουν τη δυναμική πορεία τους στον χώρο της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου, να υπηρετούν με εγκυρότητα, πληρότητα και αντικειμενικότητα το πολύτιμο αγαθό της ενημέρωσης, που
αποτελεί θεμέλιο λίθο της δημοκρατίας, και να ασκούν δημιουργική, υπεύθυνη και δίκαιη κριτική σε όλους τους δρώντες στον δημόσιο βίο.

Share

Εκτύπωση άρθρου Εκτύπωση άρθρου
InstagramYoutube