Με επιτυχία η εκδήλωση του Υπουργού Οικονομικών για τους νέους στη Φθιώτιδα | 22.4.2023

Σάββατο, 22 Απριλίου 2023

 

 

Δελτίο Τύπου

 

 

Ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας, πραγματοποίησε χθες, 21.04.2023 στο αμφιθέατρο του κτιρίου της ΔΕΥΑΛ, με ιδιαίτερη επιτυχία, εκδήλωση για τις νέες και τους νέους της Φθιώτιδας, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν οι ευκαιρίες, η πρόοδος και οι προοπτικές της νέας γενιάς στην Ελλάδα.

 

Ο κ. Χρήστος Σταϊκούρας, αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους, αναφέρθηκε στις πολιτικές που έχει αναπτύξει η Κυβέρνηση, οι οποίες δίνουν έμφαση στους νέους ανθρώπους.

 

Ο Υπουργός αναφέρθηκε σε έργα που υλοποιούνται ή δρομολογήθηκαν στη Φθιώτιδα και τα οποία συμβάλλουν, ώστε ο τόπος μας να ανέβει πιο ψηλά και η Φθιώτιδα να αλλάξει σελίδα και να πάει ακόμη πιο μακριά.

 

Έργα, όπως είναι η Νέα πτέρυγα Ακτινοθεραπείας και Χημειοθεραπείας και αναμόρφωση του ΤΕΠ στο ΓΝΛ, η κατασκευή πανεπιστημιακών κτιριακών υποδομών και φοιτητικών εστιών στη Λαμία, η ανέγερση νέου Δικαστικού Μεγάρου στη Λαμία, η αξιοποίηση της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, των ιαματικών μας πηγών και του ιστορικού χώρου των Θερμοπυλών.

 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, τον λόγο πήραν νέες και νέοι της περιοχές, αγρότες, επιχειρηματίες, φοιτητές και εργαζόμενοι, που αναφέρθηκαν στις δυνατότητες που έχουν ήδη δημιουργηθεί, αλλά και σε περαιτέρω πρωτοβουλίες που θα ήθελαν να αναληφθούν, ώστε η Φθιώτιδα να πρωταγωνιστήσει.

 

Ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του ο κ. Χρήστος Σταϊκούρας, κάλεσε όλες τις νέες και τους νέους της Φθιώτιδας να στηρίξουν τον αγώνα για την περαιτέρω ανάταξη της χώρας και της περιοχής μας.

 

φωτογραφίες: www.fonografos.net

Κατεβάστε την Παρουσίαση του Υπουργού εδώ:

2023-04-21 Παρουσίαση – Νέοι

Share

Εκτύπωση άρθρου Εκτύπωση άρθρου
InstagramYoutube