Παραδόθηκε 1 νέο υπερσύγχρονο ασθενοφόρο στο ΕΚΑΒ Λαμίας – Δωρεά του Υπουργείου Οικονομικών | 8.5.2023

Λαμία, 8 Μαΐου 2023

 

Δελτίο Τύπου

 

Ο Υπουργός Οικονομικών και Υποψήφιος Βουλευτής Φθιώτιδας με τη Νέα Δημοκρατία, Χρήστος Σταϊκούρας επισκέφτηκε σήμερα το ΕΚΑΒ Λαμίας το οποίο την Παρασκευή παρέλαβε ένα νέο, υπερσύγχρονο ασθενοφόρο όχημα που εντάσσεται πλέον στον στόλο οχημάτων του ΕΚΑΒ Λαμίας.

Ασθενοφόρο, το οποίο αγοράστηκε από το Υπουργείο Οικονομικών, στα πλαίσια της προμήθειας 17 ασθενοφόρων οχημάτων στο σύνολο των επτά Υγειονομικών Περιφερειών της χώρας, και είναι σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές που θέτει το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας.

Τα χρήματα για την αγορά προήλθαν από τον ειδικό λογαριασμό που είχε ανοιχτεί για την κατάθεση δωρεών, προκειμένου να ενισχυθεί η εθνική προσπάθεια πρόληψης και αντιμετώπισης των συνεπειών του κορονοϊού Covid-19.

Στη συνέχεια, ο Υπουργός Οικονομικών επισκέφτηκε τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας, όπου συζήτησε με τους Διευθυντές ζητήματα που αφορούν την εκπαίδευση, καθώς και το Αστικό ΚΤΕΛ Λαμίας, όπου συναντήθηκε με τη Διοίκηση και τους εργαζομένους.

Ο Υπουργός επισκέφτηκε το πάρκο Αγίας Βαρβάρας του Δήμου Λαμιέων, όπου βρισκόταν σε εξέλιξη η ψυχαγωγική – εκπαιδευτική δράση το «Λούνα Παρκ της Ανακύκλωσης».

Απόψε, στις 20:00 πραγματοποιεί Ομιλία στα Καμένα Βούρλα, στην καφετέρια Φλοίσβος.

Δείτε φωτογραφίες από το ΕΚΑΒ Λαμίας:

Δείτε φωτογραφίες από την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Φθιώτιδας:

 

Δείτε φωτογραφίες από τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Φθιώτιδας:

Δείτε φωτογραφίες από το αστικό ΚΤΕΛ Λαμίας:

Δείτε φωτογραφίες από τη δράση του Δήμου Λαμιέων και της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας «Λούνα Παρκ της Ανακύκλωσης»:

Share

Εκτύπωση άρθρου Εκτύπωση άρθρου
TwitterInstagramYoutube