Προχωρούν τα πολύ σημαντικά έργα υποδομής για το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας | 17.7.2023

Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2023

 

Δελτίο Τύπου

 

Η Κυβέρνηση συνεχίζει τις συντονισμένες, εντατικές προσπάθειες για ουσιαστική αναβάθμιση των Υποδομών Υγείας, που αφορούν στo Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.

Ειδικότερα:

  1. Για το έργο «Ανέγερση νέου κτιρίου με Αμφιθέατρο για την επέκταση της Ογκολογικής Κλινικής και Ένταξη νέου Κέντρου Ακτινοθεραπείας, συμπεριλαμβανομένου του Τμήματος Πυρηνικής Ιατρικής στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας», προϋπολογισμού 17 εκατομμυρίων ευρώ, στις 27 Ιουνίου ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός, με υποβολή μίας προσφοράς.

Την προσεχή Πέμπτη, 20 Ιουλίου, αναμένεται η κατάθεση του πρακτικού της Επιτροπής Αξιολόγησης στο ΤΑΙΠΕΔ, ώστε να αναδειχθεί ο προσωρινός ανάδοχος του έργου.

  1. Για το έργο «Αναδιαρρύθμιση – Ανακαίνιση – Αναβάθμιση του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών (Τ.Ε.Π.) στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας», προϋπολογισμού 5,2 εκατομμυρίων ευρώ, αύριο, Τρίτη 18 Ιουλίου, αναμένεται να ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός και στη συνέχεια να αξιολογηθούν οι προσφορές από την Επιτροπή Αξιολόγησης. Η συνολική προθεσμία υλοποίησης του έργου, είναι 24 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.

Η δημιουργία νέων υποδομών υγείας, καθώς και η αναβάθμιση των υφιστάμενων υγειονομικών υποδομών, αποτελούν μέρος του συνολικού σχεδιασμού της Κυβέρνησης για την επαναθεμελίωση και ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας με προσωπικό και μέσα, όπως παρουσιάστηκε και στις προγραμματικές δηλώσεις της.

Share

Εκτύπωση άρθρου Εκτύπωση άρθρου
InstagramYoutube