Στο 3ο Παμφθιωτικό ποδοσφαιρικό τουρνουά ο Χρήστος Σταϊκούρας | 1.6.2023

Λαμία, 1 Ιουνίου 2023 

 

Δελτίο Τύπου

 

 

Χθες είχα την ευκαιρία να παραστώ στο 3ο Παμφθιωτικό Παιδικό – Αθλητικό ποδοσφαιρικό τουρνουά, το οποίο διοργάνωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού», στα Καλύβια Λαμίας.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας μου, εκτός της δυνατότητας να συγχαρώ ομάδες, προπονητές και παίκτες για τη συμμετοχή τους στους αγώνες, ξεναγήθηκα στους εξαιρετικούς, σύγχρονους χώρους της ρυμουλκούμενης ιατρικής μονάδας του «Χαμόγελου του Παιδιού», στην αγορά της οποίας πρωτοστάτησε το Υπουργείο Οικονομικών.

Συγκεκριμένα, το Υπουργείο Οικονομικών, μέσω ειδικού λογαριασμού, χρηματοδότησε, με 376.428 ευρώ το 2022, την αγορά της κινητής μονάδας, η οποία λειτουργεί ως πολύ-ιατρείο, παρέχοντας υπηρεσίες σε δυσπρόσιτες περιοχές της χώρας, σε ευάλωτα τμήματα του πληθυσμού και σε νεαρές – ηλικιακά – ομάδες.

Επίσης, είχα την ευκαιρία να συναντηθώ με την ομάδα εθελοντών ΕΠΟΜΕΑ Λοκρών, την οποία πρόσφατα ενισχύσαμε με έναν νέο απινιδωτή.

Τέλος, συναντήθηκα με στελέχη του περιφερειακού παραρτήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, το οποίο, μέσα στο έτος, χρηματοδοτήθηκε με 4.000 ευρώ, για την ενίσχυση του εξοπλισμού του.

Με αυτές τις πρωτοβουλίες αποδεικνύουμε ότι στεκόμαστε κοντά στην κοινωνία, δίπλα στον κάθε πολίτη, ιδιαίτερα αυτόν που έχει την μεγαλύτερη ανάγκη στήριξης.

2023-06-01 ΔΤ – 3ο Παμφθιωτικό Τουρνουά

Share

Εκτύπωση άρθρου Εκτύπωση άρθρου
TwitterInstagramYoutube