Η Ομιλία του Χρήστου Σταϊκούρα στον Δομοκό | 16.5.2023

Λαμία, 17 Μαΐου 2023

 

Δελτίο Τύπου

 

Ο Υπουργός Οικονομικών και Υποψήφιος Βουλευτής της Π.Ε. Φθιώτιδας με τη Νέα Δημοκρατία Χρήστος Σταϊκούρας πραγματοποίησε χθες περιοδεία σε χωριά του Δήμου Δομοκού.

Συγκεκριμένα επισκέφτηκε τον Παλαμά, το Μακρολίβαδο, τη Μελιταία, τη Φιλιαδώνα, το Νεοχώρι, τις Καρυές, τη Μαντασιά και το Βούζι.

Ακολούθως πραγματοποίησε, μπροστά σε πλήθος κόσμου, την ομιλία του στον Δομοκό, στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων.

Ο κ. Σταϊκούρας αναφέρθηκε σε έργα, άνω των 60 εκατ. ευρώ, που έχει σχεδιάσει, έχει υλοποιήσει ή δρομολογήσει η Κυβέρνηση και αφορούν σε ολόκληρο στον Δήμο.

 

Ενδεικτικά, αναφέρθηκε:

1ον. Στο έργο κατασκευής υδροδοτικού φράγματος, εξωτερικού υδραγωγείου και διυλιστηρίου πόσιμου νερού για παροχή νερού καλύτερης ποιότητας, σε επαρκέστερη ποσότητα και χαμηλότερο κόστος, σε 17 κοινότητες του Δήμου Δομοκού.

2ον . Σε αρδευτικά έργα που εντάχθηκαν στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης καθώς και σε έργα αγροτικής οδοποιίας.

3ον. Στο φράγμα στο Μπουγάζι Δομοκού, με αρχικό κόστος κατασκευής 26,4 εκατ. ευρώ, και στο έργο στο Σμόκοβο.

4ον. Στη χρηματοδότηση του ΤΟΕΒ Ξυνιάδας για την ανάγκη ολοκλήρωσης καθαρισμού της κεντρικής αποστραγγιστικής τάφρου της Δημοτικής Ενότητας Ξυνιάδας.

5ον. Σε έργα που έχουν ενταχθεί στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» και στις έκτακτες χρηματοδοτήσεις, άνω των 1,2 εκατ. ευρώ, που έλαβαν δημοτικές ενότητες και συνολικά ο Δήμος.

6ον. Στην ενίσχυση των σχολικών μονάδων του Δήμου Δομοκού με 8 φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές και 8 βιντεοπροβολείς.

7ον. Στη χορηγία απινιδωτών που προορίζονται για τα γήπεδα του Δομοκού και στην κάλυψη αρκετών δημοτικών κοινοτήτων του Δήμου με τηλεοπτικό σήμα.

Κλείνοντας την τοποθέτησή του ο Χρήστος Σταϊκούρας κάλεσε όλους τους παρευρισκόμενους να συνεχίσουν με ισχυρή βούληση, αξιοπιστία, αμοιβαία εμπιστοσύνη, σχέδιο και εντιμότητα στον δρόμο που όλα αυτά τα χρόνια έχουν, μαζί, πορευτεί, για την περαιτέρω ανάταξη της χώρας και της περιοχής μας.

 

Σήμερα και ώρα 19:30, ο Υπουργός θα πραγματοποιήσει Ομιλία στη Μαλεσίνα, στην πλατεία Ελευθερίας.  

Δείτε φωτογραφίες:

 

ΔΤ – Η Ομιλία Χρ. Σταϊκούρα στον Δομοκό_17.5.2023

Share

Εκτύπωση άρθρου Εκτύπωση άρθρου
InstagramYoutube